tirsdag 29. mai 2012

Bobiltreff og västkust-tur sist i Mai 2012


Fredag den 25.Mai startet vi fra Greåker klokka 11:45,med kurs for High Chaparral syd for Borås.
Der skulle det foregå et Nordisk bobiltreff,som vi hadde meldt oss på.Etter å ha kjøpt inn nødvendigheter på mat-fronten på “Euro-Cash”,Svinesund,kjørte vi sydover.I Skee sto Stein og Tove Halvorsrød og ventet på oss i sin nye,knallfine bobil.De skulle til samme sted,så vi reiste sammen nedover.
Litt kø i Gøteborg var det,men ellers fløt trafikken greit.Vi ankom området for evenamanget ved 17-tia på Fredag ettermiddag.Da rigget vi oss til med strøm,ut med markisa og fram med utemøblene,mens Else lagde mat,stekt egg,stekte småpølsen med agurk og tomater.DET smakte godt det.

Lørdag den 26.Mai våknet vi til ganske overskyet vær,noe som passet oss utmerket,hvertfall Ottar,da det demper den intense varmen som hadde holdt på noen dager !
Etter frokost,tok vi oss en tur inn på Western-området og så oss om på disse mengder av fantastiske byggverk,oppført og startet av herren på bildet.

Litt av et opplevelsested,med hjuldampere,diligenser,indianere og cowboyer,men det beste var vel alikevel alle “vannhulla” og spisefasilitetene stedet hadde å tilby.Siste uke i Mai -12 014
        Her sitter Else,sammen med Tove og Stein på et av “vannhulla”. Vi måtte ta en pust i bakken,og få noe kalt innabords i varmen.Er Ottar hen da tro?? Ja-ja.
Siste uke i Mai -12 015   Siste uke i Mai -12 013
Fin gjennskapelse av “forna dar”.Ikke noe å si på det.
       Siste uke i Mai -12 020   Siste uke i Mai -12 007
Her var revolverdueller,og western så det holdt.
Etter å ha trålet området etter den annonserte “bransjemessen”,uten å finne den,bortsett fra en som solgte dyre solselle-paneler og kemisk toilet-væske,tok vi oss en bedre meddæ,hos Brødr.Cartwright må vite.Godt var det,og mette ble vi.
           Siste uke i Mai -12 027    Siste uke i Mai -12 030
På Lørdag kveld var det felles-bespisning,med grillbuffèt.Det blev jo en aldri så liten “höjdare” for disse som er glad i mat.Hue pine på Ottar gjorde at vi ikke drøyde lenger en til han var skikkelig mett,før vi returnerte til bobilen.Melodifestivalen ble overvært i den flotte bobilen til Tove og Stein,før vi tørna in for kvelden.
Søndag den 27.Mai var det nok en gang knallvær og varmt.Tove og Stein skulle til Ullared,så vi sa ha det,og vi fortsatte med frokosten,egg og bacon.Deretter pakka vi sammen remediene våre,kjørte utenfor og tømte gråvann og fylte nytt,og satt nesa mot “västkusten”.
Her endte vi opp på Åsa Camping,en koslig plass helt nede vid havet.
Siste uke i Mai -12 035   Siste uke i Mai -12 034 
Da vi skulle avspassere noen dager,bestemte vi oss for å bli her et par dager i varmen.Her slappa vi av,gikk en liten tur,prata med “trävliga människor”,sola oss litt og bare slappa av et par dager.
Tirsdag den 29.Mai hadde den kalde lufta nådd hit ned til Varberg-området.Vi tok oss en bedre frokost,sveiva ned parabolantenna,tømte gråvannstank og satte kursen hjemover.

Ottar

2 kommentarer:

  1. Ser ut som ni haft sköna dyr på er senaste resa. Men ligger verkligen High Chaparral utanför Borås? Ligger det inte ner i Småland i närheten av Värnamo? Eller är det så att det finns flera? Kul att träffa andra likasinnade husbilsåkare kan vi tänka. Hoppas att höra ifrån er snart. Ha' det så bra. 3 M

    SvarSlett
  2. Du har rätt i det.Jeg skrev "syd for Borås",men det är ju 8 mil syd for Borås vid Gnosjö!

    SvarSlett